![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 2 Answers
0
کسی ک فول فاند میشه از ی کشور ،هزینه بلیط هواپیما شو هم دانشگاه میده؟
2020-11-23 09:53:35 Montreal دانشگاه # #بلیط هواپیما # فول فاند #دانشگاه
2 Answers
![Avatar](/img/avatar.jpg)
فقط بعضى پروگرماى تاپ ميدن. در ٩٩٪ موارد نه
2020-11-25 09:15:49
![Avatar](/img/avatar.jpg)
فقط بعضى پروگرماى تاپ ميدن. در ٩٩٪ موارد نه
2020-11-23 10:10:07
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#
#بلیط هواپیما
# فول فاند
#دانشگاه
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
اگر کسی چشم پزشک ایرانی میشناسه معرفی کنه ممنون میشم.
2021-08-04 10:45:00 #Montreal [چشم پزشک ایرانی] دانشگاه
شهریه ترم اول رو قبل از انگشت نگاری باید بپردازیم ؟
2021-08-28 17:19:00 #Vancouver [انگشت نگاری] دانشگاه
من برای کانادا دارم بلیط هواپیما میخرم و مسیری که انتخاب کردم یه استاپ تو ایتالیا داره و استاپ بعدیش تورنتو هست از آژانس که پرسیدم میگفتن نمیتونی تو شنگن بری و تنها آپشن استاپ تو لندنه خواستم ببینم این حرفشون درسته و من این بلیط رو نخرم؟ پیشاپیش ممنون از کمکتون
2021-08-31 12:03:00 #New brunswick [تورنتو] دانشگاه
دارم مربوط به تمکن مالی، یعنی با کلی تحقیق هم هنوز به جواب نرسیدم، اگر کسی تجربه داره ممنون میشم که جواب بده برای تمکن مالی باید هزینه یکسال دانشگاه+ هزینه زندگی+ بلیط هواپیما باشه ؟ یا فقط هزینه زندگی که همون ۱۰۰۰۰ دلار هست؟
2021-09-28 14:24:00 #Montreal [برای تمکن مالی] دانشگاه
من عطیه هستم ?ازانی که مستر رشته اقتصاد می خونن و فاند گرفتن چندتا سال ۹۵ از دانشگاه الزهرا با معدل هجده و هفت صدم در رشته اقتصاد فارغ التحصیل شدم الان می خوام برای ارشد اقدام کنم سوالامو می پرسم و ممنون می شم راهنماییم کنین ۱ امکان گرفتن فول فاند هست؟ ۲ اگر آره، کدوم اساتید این فاندو می تونن به دانشجو خارجی بدن؟ ۳ برای جلب نظر استاد و ترقیبش به انتخاب من، چه چیزهایی رو توصیه می کنین توی انگیزه نامه و ایمیل اولم بگم؟ و سوال آخر: توی این پنج شش سال بعد از فارغ التحصیلی، ارشد زبان انگلیسی گرفتم
2021-09-01 07:39:00 #Saskatoon [زبان انگلیسی] دانشگاه
اینطور که من متکجه شدم بیزینس اسکول ها از دانشگاها بهتره درسته ؟؟ هم مدرک معتبر تری داره هم بعدا برای پیدا کردن کار راحتتره ؟؟ و اینکه قیمتش بهتره همه رشته هارو داره و امکان فول فاند هم براش وجود داره درسته ؟؟؟ احتمال موفقیت در کدام یک بهتر و راحتتره ؟؟
2021-09-05 05:37:00 #Ottawa [پیدا کردن کار] دانشگاه
کسی میدونه برای فول فاند دانشگاه وسترن چه مزیت های درمانی یا بیمه ایی همراهش هست؟
2021-09-06 06:45:00 #Ontario [دانشگاه وسترن] دانشگاه
من مدارک تحصیلی رو فرستادم دانشگاه از ایران پست کردم تو جواب پست اومده که تحویل هیلز شده کسی میدونه هیلز چی هست
2021-08-28 19:53:00 #Montreal [مدارک تحصیلی] دانشگاه
از کسی اطلاع دارند که آیا دانشگاه اتاوا ( و یا کارلتون) شاخه road and transportation engineering یا همون گرایش راه سازی وجود داره؟ تو دپارتمان عمران نتونستم پیدا کنم اگر از عمران کسی در گروه باشه یک دو تا سوال داشتم ممنون میشم کمکم کنند.
2021-08-28 21:39:00 #Ottawa [دانشگاه] دانشگاه
کسی کد دپارتمان مهندسی برق رو اطلاع داره؟ نمره زبان رو میخوام order بدم برای دانشگاه ارسال بشه
2021-08-31 05:13:00 #Montreal
من درحال حاضر دانشجوی کارشناسی رشته مهندسی طبیعت هستم میخواهم بعدها برای دکترا اپلای کنم بنظر شما کدوم رشته برای ارشد بخونم ک فول فاند بهتر بگیرند ؟ لطفا راهنمایی کنید ?
2021-10-30 08:10:00 #Montreal
من عطیه هستم ?ازانی که مستر رشته اقتصاد می خونن و فاند گرفتن چندتا سال ۹۵ از دانشگاه الزهرا با معدل هجده و هفت صدم در رشته اقتصاد فارغ التحصیل شدم الان می خوام برای ارشد اقدام کنم سوالامو می پرسم و ممنون می شم راهنماییم کنین ۱ امکان گرفتن فول فاند هست؟ ۲ اگر آره، کدوم اساتید این فاندو می تونن به دانشجو خارجی بدن؟ ۳ برای جلب نظر استاد و ترقیبش به انتخاب من، چه چیزهایی رو توصیه می کنین توی انگیزه نامه و ایمیل اولم بگم؟ و سوال آخر: توی این پنج شش سال بعد از فارغ التحصیلی، ارشد زبان انگلیسی گرفتم
2021-09-01 07:39:00 #Montreal
میشه بگین شرایط ریفاند این دانشگاه چطوری؟ کل مبلغ ریفاند میشه یا درصدی رو نگه میدارن
2021-09-12 13:57:00 #Montreal
من رشته ام مهندسی برق هست با ناک ۲۱۳۳ و خارج از کانادا هستم از آلبرتا برام NOI اومده، : از اونجایی که ناک من در آلبرتا regulated هست میگه باید certificate ارایه بدی، کلا هم ۶۰ روز مهلت ارسال مدارک هست میخواستم ببینم تجربه ای در این زمینه دارن راهنمایی کنن؟ آیا میشه از بیرون کانادا تو این فرصت این certificate رو گرفت؟ یا به چه صورت باید اقدام کرد؟
2021-09-03 08:47:00 #Montreal
از ی گروه کسی هست که Leadership in post secondary education در دانشگاه ساسکاچوان بخونه؟ سپاسگزارم از توجه شما.
2021-09-03 07:07:00 #Montreal
کسی میدونه مینیمم معدل برا رشته مهندسی کامپیوتر چنده؟ توی سایت زده ۸۰ درصد ولی بقیه دانشگاها برای کشورا مختلف مینیمم زدن ولی اینجا من چیزی پیدا نکردم
2021-09-25 16:23:00 #Montreal